20 دی 1402
105

مدیرکل پشتیبانی امور دام گلستان گفت: جوجه‌ریزی در گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل، 27 درصد افزایش داشته و این روند افزایشی همچنان (ماه مبارک رمضان و نوروز) ادامه خواهد داشت.

افزایش ۲۷ درصدی جوجه ریزی در گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از گرگان، حسین لاری کمان شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: جوجه‌ریزی در گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل، 27 درصد افزایش داشته و این روند افزایشی همچنان (ماه مبارک رمضان و نوروز) ادامه خواهد داشت.

مدیرکل پشتیبانی امور دام گلستان افزود: تولید روزانه گوشت مرغ در گلستان ۸۵۰ تُن در هزار واحد مرغداری است و استان گلستان پس از تهران، تولیدکننده ۱۱ درصد گوشت مرغ مصرفی کشور است.

طبق گفته وی ۱۴ کشتارگاه در گلستان فعال هستند.

لاری کمان با بیان اینکه حدود ۱۴۰ تُن گوشت مرغ مصرف روزانه استان است، افزود: بقیه به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

گفتی است در ماه گذشته 15 میلیون جوجه ریزی در گلستان انجام شده و اکنون دیگر کمبود مرغ نداریم و بیش‌بود داریم.

پایان پیام/83026


https://gorganema.ir